Coraz częściej i coraz chętniej zaczynamy doceniać tradycję. Jednym z przejawów tej tendencji jest „powrót do korzeni” również w żywieniu. Odkrywamy na nowo bogactwo, jakie dają nam ekologiczne uprawy i przetwarzanie żywności domowymi sposobami. Psychodietetyk, pani Wiesława Rusin, podpowiada nam jak w pełni korzystać z doświadczenia naszych przodków i zachować równocześnie tradycję i zdrowie.
Zapraszamy na spotkania pełne owocnych dyskusji, porad i pysznych przykładów!
Najbliższe spotkanie z psychodietetykiem:
Grudzień, 2024
Archiwum poprzednich spotkań:
Spotkanie klubu fermentystów w Starej Stolarni
W środę 16 listopada w Izbie Regionalnej „Starej Stolarni” sąsiadującej z GOK "Promyk" miało miejsce…
Jesienne spotkanie z psychodietetykiem
W sobotnie przedpołudnie, odbyło się spotkanie z psychodietetykiem Panią Wiesławą Rusin pt. „Skarby z jesiennego…
Spotkanie z psychodietetykiem Panią Wiesławą Rusin
W miniony piątek tj. 6 maja w naszym Ośrodku Kultury odbyła się wiosenna, sąsiedzka wymiana…
Spotkanie z psychodietetykiem Panią Wiesławą Rusin
W ubiegły piątek (4 luteg) odbyło się u nas spotkanie z psychodietetykiem i autorką książki…
Spotkanie z psychodietetykiem Panią Wiesławą Rusin
Szanowni Państwo, 26.11.21 odbyło się w GOK "Promyk" spotkanie z Panią Wiesławą Rusin autorką książek…
RADOSNE ŚWIĘTA INNE NIŻ WSZYSTKIE – FILM
Makowiec bez pieczenia porcja na formę 20x25 cm; czas przygotowania: 25 minut plus czas chłodzenia…
NATURALNE SPOSOBY BUDOWANIA ODPORNOŚCI
Wczorajsze spotkanie oraz wykład naszej cudownej Pani psychodietetyk Wiesławy Rusin było bardzo udane. Minionego wieczoru…